آخرین اخبار

غیراستاندارد بودن تجهیزات خبازی‌ها عامل کیفیت پایین نان در کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد گفت: غیر استاندارد بودن تجهیزات واحدهای خبازی عامل کیفیت پایین نان در استان است.

اشتراک گذاری
06 آبان 1402
کد مطلب : 8934

به گزارش توازن و به نقل از خبرگزاری فارس از یاسوج، کیفیت پایین نان تولیدی در مرکز کهگیلویه وبویراحمد همواره مورد انتقاد مردم بوده و بارها هم رسانه‌ها به این موضوع پرداختند اما کیفیت نان همچنان پایین است.

۷۰۰ واحد خبازی در استان کهگیلویه و بویراحمد فعال هستند که اغلب آنها در یاسوج هستند.

بعد از انتقادات از کیفیت پایین نان، واحدهای خبازی در جلسه‌ای که با حضور استاندار برگزار شد کیفیت پایین آرد را علت وضعیت نان عنوان کردند اما بعدها جهاد کشاورزی و شرکت غله اعلام کرد آرد تولید استان بسیار با کیفیت است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

علاوه بر کیفیت آرد، غیر استاندارد بودن تجهیزات واحدهای خبازی دیگر عامل پایین بودن کیفیت نان اعلام شد. مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه حدود ۷۰ درصد تجهیزات واحدهای خبازی غیراستاندارد است گفت: غیراستاندارد بودن تجهیزات یکی دیگر از عوامل کیفیت پایین است.

مسلم حسینیان بیان کرد: همچنین طبق بررسی‌های کارشناسان استاندارد، وزن چانه که برای پخت نان در نظر گرفته شده رعایت نمی‌شود.

وی بیان کرد: به واحدهای خبازی دو ماه فرصت داده شده که نسبت به استانداردسازی تجهیزات واحدهای خبازی اقدام کنند.

پایان پیام/



این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 4 =